Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2012 10:35 - МИСТЕРИОЗНИ ФОСИЛИ.
Автор: rumero Категория: История   
Прочетен: 1459 Коментари: 12 Гласове:
14

Последна промяна: 11.03.2012 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image 
 





















   

           

       На полуостров Камчатка, на 200 км от село Тигил, от Университета по археология на Санкт Петербург са  открити странни фосили.
   Автентичността на находката е била сертифицирана.    Според археолога Юрий Голубев  откритието е изненадало учените и то  може да промени   историята (или  праисторията).Това не е първият път, когато в този регион се откриват древни артефакти. Но това е находка, на пръв поглед, инкрустирана в скалата (което е разбираемо, тъй като има множество вулкани на полуострова).
    Анализът показа, че механизмът е направен от метални детайли, които както изглежда, формират механизъм, който може да бъде от часовник или компютър. Най-невероятното нещо е, че всички детайли са датирани на 400 милиона години!

 

image
          Юрий Голубев, коментира:
 

              Туристите, които за първи път откриват това място, намерили тези останките в скалите. Отидохме на   мястото и  първоначално не разбрахме това, което виждаме. Имаше стотици зъбчати цилиндри, които се оказаха част от машина. Те са в отлично състояние.
    Никой не можеше да повярва, че преди 400 милиона години  на Земята е съществувал дори човек- да не говорим за машини и механизми. Но изводите  ясно показват наличието на разумни същества, способни на такива технологии.

                                                       ( internet information )


Тагове:   машини,   технологии,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kleopatrasv - Това не го знаех, а претендирах че ...
11.03.2012 15:36
Това не го знаех, а претендирах че съм изчела всичко за тези странни открития. Всъщност нещата от миналото не ме учудват вече, приемам ги благосклонно.Благодаря за информацията, rumero!
цитирай
2. rumero - Kleopatrasv,
11.03.2012 16:10
Не случайно не те учудват тези неща от миналото,защото просто ...си живяла по онова време.И не само...Поздрави за теб.
цитирай
3. kleopatrasv - Не случайно не те учудват тези неща ...
11.03.2012 17:35
rumero написа:
Не случайно не те учудват тези неща от миналото,защото просто ...си живяла по онова време.И не само...Поздрави за теб.

Учудих се например когато прочетох за вкаменели гигантски кости в скала. Установило се , че тези кости са били тазобедрени става на гигантска фигура, висока 4.5 метра и то много преди да се появи човекът на Земята.
Ако намеря материала ще ти го изпратя на лични.
/ е това е било преди моето време..затова/
цитирай
4. rumero - kleopatrasv,
11.03.2012 17:54
Ама ти само един живот ли си живяла преди това,хехе...А сега сериозно...Ще ти бъда благодарен да ми изпратиш материала.3ащото ,ако тазобедрената става е била цели 4,5 метра,какво остава за останалите части на тялото!На такива същества съвсем не би им било трудно с лекота да построят египетските пирамиди,нали...!
Много интересно,наистина...
цитирай
5. kleopatrasv - Откъде са се появили тези създания, ...
11.03.2012 18:00
Откъде са се появили тези създания, никой не може да каже, но вероятно в тях е причината в приказките и легендите на всички народи присъстват гиганти.

Гигантските същества, които някога са живяли на планетата ни, не са се появили на нея, а са пристигнали от други светове. Смята се, че именно те са създали хората.

Много хора по света смятат, че точно те са нашите предци. Какво са търсели тези гиганти на нашата планета, не е ясно. Но сигурно са харесали планетата ни, защото на нея е имало много вода, храна, минерали.

Според някои хипотези гигантите са решили да създадат колония на Земята. След първите колонисти са започнали да пристигат нови и нови, но изведнъж е възникнал неочакван проблем.

Добивът на храна и предпазването от диви животни са отклонявали гигантите от задачите им. Те са имали нужда от помощници, но на Земята не е имало разумна цивилизация.

Тогава те решили да направят експеримент, който в крайна сметка ги унищожил. Те създали свой клонинг, който представлявал тяхно умалено копие.

С това се обяснява внезапната поява на съвременния тип човек в епохата на неандерталците. Експериментът на гигантите бил успешен, тъй като значително по-ниските създания изисквали по-малко храна.

Хората се размножавали без помощта на гигантите и ставали все повече. Но гигантите допуснали грешка. Вирусите, които мутирали в телата на хората, били безопасни за тях, но не и за създателите им.

Така след време колонията изчезнала. Затова в различни кътчета на планетата са откривани скелети на гигантските същества, които не са успели да се върнат на своята планета.

Гласувай:(9 Гласа) Добави Отзив
Отзиви (4)
Добавен от Друмев на 2012-03-08, Оценка 1.0 от 5 за Създадени сме от гиганти

Дайте малко снимки на тези 5 метрови скелети!
Добавен от киро момиров на 2012-02-27, Оценка 2.0 от 5 за Създадени сме от гиганти

От край време се знае,че хората най-вече българите са произлезли от ТАПИРА.Прости и ограничени-робско племе.А създателя на всичко бате Боце е роден да ни води докато не се появи мъж /Красимир Младенов/да поведе българския народ.Аз казах.
Добавен от кви глупости пишете на 2012-02-18, Оценка 1.0 от 5 за Създадени сме от гиганти

абе вие нормални ли сте бе от гъзовете ли си ги вадите тия статии утре някой ще реши че е истина и ще започне да бръщолеви глупости и тоя Мишо Марковски къде си ги видял тия данни за съществуването им бе олигофен от няколко години се занимавам като хоби с митове легенди и изчезнали цивилизации не бъркай легенди и предположения с данни бе малоумник
Добавен от Мишо Марковски на 2012-01-24 за Създадени сме от гиганти

А може би са скелети на лемурийци или атланти, за които има данни, че са били на Земята.
Още
цитирай
6. rumero - Благодаря. Една от възможните п...
11.03.2012 18:20
Благодаря.Една от възможните причини за идването на гигантите на нашата планета се смята ...златото.Още древните шумери са се занимавали с добив на този ценен материал...
цитирай
7. kleopatrasv - Благодаря. Една от възможните п...
11.03.2012 18:24
rumero написа:
Благодаря.Една от възможните причини за идването на гигантите на нашата планета се смята ...златото.Още древните шумери са се занимавали с добив на този ценен материал...

Обещавам да ти пратя и онази статия, но в момента сайтът им е затворен. Беше описание от изследователска експедиция в Южна Америка, където от една от скалите стърчала гигантска кост. Не запомних как се казваше пещерата, имаше особенно име, а статията е писана от археолог.
цитирай
8. rumero - kleopatrasv,
11.03.2012 18:32
Благодаря ти още веднъж.Ще чакам ...
цитирай
9. plushok - Нали Платон пише ...
11.03.2012 18:37
Нали Платон пише, че древните атланти са били високи около 2.60 м., добре сложени, с остроноси черти на лицето и светъл тен. Те спокойно може да са последните представители на древната цивилизация, живяла на Земята преди зараждането на нашата цивилизация.
В много митове разпространени В Централна и Южна Америка, Азия, Океания се описват приблизително едни и същи високи и стройни хора с добро техническо познание, които са поставили основите на древните строежи, земеделие и изкуство.
Аз пак пренебрегнах твоите заключения за извън земен разум, залагайки на тезата за предходната цивилизация, извинявай.
Поздрави за поста! Винаги изненадваш с интересни неща :)
цитирай
10. rumero - plushok ,
11.03.2012 18:44
Благодаря.До днес никoй със сигурност не може да каже дали сме резултат на генно модифициране от страна на извънземните или сме потомци на древна ,силна,знаеща и висока цивилизация.Но,нашето любопитство постоянно ни води към търсене на липсващото ,в търсене на убедителното и намиране най-накрая на доказателството...Поздрави...
цитирай
11. goby3 - Нищо не знаем
12.03.2012 10:48
Нищо не знаем
цитирай
12. rumero - goby3 - Нищо не знаем,
12.03.2012 11:11
Знаем мъничко,но в крайна сметка не знаем нищо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumero
Категория: Видео
Прочетен: 250392
Постинги: 104
Коментари: 473
Гласове: 5786
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930