Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2018 08:45 - Сбъдва се пророчеството на Света Ванга за разкриване на великанските изкуствени пирамиди в България!Предстои активирането им.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5545 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 14.11.2018 19:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е поредната свещена информация за величествените изкуствено построени мегалитни скални светилищни пирамиди в България, за които Света Ванга, по – малката свръхфеноменна внучка на Свети Васил Левски от сина му и свръхфеномен Свети Петър Дънов, ни каза, че България е пълна с изкуствени пирами, които поради невежието ни и предубедено око и съзнание разумът ни отказва да приеме за изкуствени творения на човек (от феноменните Българи), и че скоро ще дойде времето тази тайна да се разкрие.
Времето вече дойде.

image

След скорошна наша публикация за великански изкуствени пирамидални светилищни съоръжения около Тетевен очаквахме аргументирани опровержения на нашите изследвания.
До сега сме получили по различни канали само съгласие с нашите документи и подкрепа за дейноста ни за разкриване на изумителните тайности и потайности на България и на този свещен регион и разсекретяване на светоустройствени тайни, скрити досега пред очите на всички.

За да продължим нашите изследвания и дадем възможност на повече търсещи Българи да се просветят с това сакрално познание и достигне то до повече феноменни Българи, публикуваме отново разследващата ни статия 

Из интимните сакралии на Българите от Тетевен – потомци на друидите и змейовете и жреците на келтите и техните великански пирамиди
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/06/iz-intimnite-sakralii-na-bylgarite-ot-teteven-potomci-na-dru.1634111

image
 

Ето надвиснала над Тетевен една от величествените изкуствено построени мегалитни скални светилищни пирамиди в България, за които Света Ванга, по – малката свръхфеноменна внучка на Свети Васил Левски от сина му и свръхфеномен Свети Петър Дънов, ни каза, че България е пълна с изкуствени пирами, които поради невежието ни и предубедено око и съзнание разумът ни отказва да приеме за изкуствени творения на човек (от феноменните Българи), и че скоро ще дойде времето тази тайна да се разкрие, но да караме по реда на пристигане на секретната информация.

Най - популярната песен на Българската народна певица Лалка Павлова от Тетевен, е култовата "Тръгнало е буле", с която всеки свързва името ѝ и с която са израсли поколения тетевенци

https://www.facebook.com/ivo.mob/videos/10206133168520203/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARDmwuDcQK-fbWT-3op8n9zk1W09L5DeN5OP9H-TirP0J5xOJP7eMW6L9I9dH8-iFnqbNDQ4Y-ntHc16iIwKxkGU6UCGW9YZxDcLQ816fzug-4mfLJIWjhqHCrJq1Hj5lsUbEQHD-2UtAPyHuOJTtfYA3Z4hP8B0WPfUFJX0ndAMOvM1SkMqsIlZfRg8AEJm8jy_b68k4ne7A9Oa00Nr8zP7J1U&__tn__=K-R

И защото песента е много интересна, 

image

както личи от блесналите младежки очи на порасналите певци и съзаклятническите им погледи, и явно казва нещо много важно което само те си знаят, но нищо не им се разбира за какво става дума пък те сияят като китайски крушки от 12 волта, по погрешка пуснати на 230, ето разсекретен с големи усилия кодирания ѝ сдъвкан текст:

Тръгнало е буле

Тръгнало е буле,
през гора зелена, 
през гора зелена джанъм,
през пусти бабинци.

Па са го срещнали,
двама градешчани, 
двама градешчани джанъм,
трима лестничани.

И са го хванали,
та са му скъсали, 
късото ялече джанъм,
късо къстисано,
късо къстисано джанъм,
снага бастисано.

Викнало е буле
викнало да плаче: 
- Ой ле Боже Боже джанъм,
как ще дома ида!
Как ще дома ида джанъм,
как ще мами кажа?

Като ще ме пита:
- Де ти буле, де ти, 
късото елече джанъм
късо къстисано?
Късо къстисано джанъм,
снага бастисано.

Леко завоалирана Българска фолклорна еротична песен с много възможности за мъжката разкрепостена фантазия за случилото се..., видимо от въодушевлението, с което пеят и съпреживяват предполагаемите сценки по зелените поляни тези почтени тетевенци!
Понятно е, а е и видно от клипа, че и тетевенки са расли впечатлени от казаното и недоисказаното в тази култова песен...

Прекрасно, тетевенци!
Напълно естествени емоции и песенни практики!
 
Благодарим за настроението, а ние да си свършим нашата работа и разсекретим посланията от песента с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :


ТРЪГНАЛО Е БУЛЕ от рода=Българи от рода Дуло – 

тези интимни мисли и чувства и игра на фантазията са ни имплантирани трайно и неотменимо на Българите от Божия жречески род Дуло, за да се поддържа тонуса и гарантира възпроизводството и продължението на свещения феноменен Божи род, когато всякакви ни бастисват.  

БАСТИСАНИ потомци на=потомци на Богиня Диана и Исус –

потомците на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

image

И няколко думи за жреците от Мъжка вокална група Вежен,

image

спазващи ревностно и безотклонно вменената им свещена мисия да пазят традициите и преумножават Българския Божи ген с песни и по мъжки.

image

МЪЖКА ВОКАЛНА ГРУПА ВЕЖЕН=Българи Кан (Жреци) от Бог Ежуж и Богиня Майка – 
феноменни жречески потомци на Българските Богове, на които вече няма да им трябват пушките и пищовите, защото никой не може повече да ги бастиса, каквато е целта на душманите ни, щом познаят Божествения си генезис и статут!

Ето и тайната на култовия връх Вежен, на който носи името групата:

ВЕЖЕН=Бог Ежуа 

За нашите приятели и родственици от истински мъжката вокална група Вежен и за всички тетевенци ще разсекретим накои от основните документи, свързани с техния свещен статут на феноменни генетични жречески потомци на Исус и Мария Магдалена и сакралитета на родното им място.

Едни от първите обитатели на местността са тракийското племе серди, чието име ни документира техния родови произход: 

СЕРДИ от=от Рода на Иса 

Деанаграмирането на името с обратен прочит ни указва, че тези Българи са потомци на разселили се жреци Одриси от сърцето на най – древното царство в Тракия, България, Балканите и на Земята – Одриското, чиято столица във всички минали, сегашни и бъдещи времена, е Ямбол, зашифрована за невежите като Олямб/Олимб/Олимп:

СЕРДИ=ИДРЕС=Одриси

А името на одрисите е такова, защото най – древното царство в Тракия, България, Балканите и на Земята е същинският Земен рай на Земята, засекретено и документирано в името Одриси:

ОДРИСИ=Рая на Диана и Иса 

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 
 

Вижте тайната на върховния мистериозен синкретичен бог на сердите – Стримон:

СТРИМОН=С ТРИМОН=Иса и Матара

СИНКРЕТИЧНИ БОГОВЕ=СИНКРЕТИТШНИ БОГОВЕ=
Богиня Диана и Бог Кристош=Богиня Диана и Бог Исуш от Тракия 

Ямболският първосвещен произход на сердите и на местното население на Тетевенския район се потвърждава и от официалните исторически източници, документиращи че племето е от келтски произход, а вие знаете от нашите документи, че келтите са елитното Ямболска жреческа каста, именована като племе, повело на разселнически походи тракийските племена на Запад:

КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло 

Ето и малка етимоложка справка за произхода и значението на името на град Тетевен:

"За пръв път името Тетевен се споменава в открит писмен материал от 1421 година. Смята се, че името произлиза от Тетьовия род, заселил се по тези земи и основал града (който в по-ранни писмени материали се среща под името Тетювен или Тетювене). Според други мнения името на града произлиза от думата „тетива“, тъй като градът е опънат като тетива на лък по протежението на река Вит."

Тетивата на лъка е много красива и поетична семантична препратка, но нещата са много по – прозаични, та чак сакрални и Божествени!

Ето кой е Тетьовия род:

ТЕТЬОВ РОД=РОД на Тати Бог – родът от Бог Отец Исус Демиурга

Ето и саксралния статут на тетевенския Тетьов род:

ТЕТЬОВ РОД=Друиди (Жреци) на Богиня Диана – 

от жреците на Ямболската Велика Богиня Майка Диана, Която е Мария Магдалена, е жреческата ви певческа дарба, която засега само е активирана у вас от безбройните ви други ваши насладствени Божествени дарби и способности, от които Безсмъртието и Вечният живот са началните им промоционални нива, роднини наши от Тетевен, и които заедно с вас ще активираме отново! 

ТЕТЕВЕН=Тати Бог –  
прецизно и стриктно по формулите на Речника на Свещения шифър  

Градът носел прозвището Алтън Тетевен (Златният Тетевен).

ЗЛАТНИЯТ ТЕТЕВЕН е град на=е град на Дуло от Богиня Диана и Тати Иза 


Да разсекретим и каква информация са кодирали предците ви от Божиите Ямболски жреци в култовия за тетевенци светилищен Петровски кръст :

image

Оброчище Петровският кръст, скицирано от Иван Енчев – Видю в 1916 г., който пише „Петровският кръст".Той е вън от града Тетевен, посред красива местност, заобиколен от високи кичести дървета. От незапомнени времена се издига Петровският кръст. Тук през време на суша населението излиза да се моли за дъжд; на Петровден правят молебен, па и през други празници много верующи дохождат тук, палят свещи за здраве и го кичат с цветя. Паметникът е издялан грубо от пепеляв варовит камък; горният му край е полукръгъл, а долният е залостен с камъни в земята. Върху лицето му е издълбан кръстът с разширяващи се навън крила – по-къси, а другите две по-дълги; под кръста четвъртита ниша, плитка, за свещи.

Мястото е оброчище, сиреч е светилище и място за традиционни поклонения и молитвени мероприятия, което означава, че това е поредното изкуствено построено от жреците на Исус и Мария Магдалена мегалитно мултифункционално високотехнологично съоръжение за производство на него от операторите му жреци на духовни и материални блага и за творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Божи Дух, Дух Святи, с които Божествени поднебесни храмове и поточни производствени линии и Рогове на изобилието ви запознаваме в нашия блог..

ОБРОЧИЩЕ=ОБРОТШИШТЕ=Братя от Диана и Ешуш=Братя от Дионишиуш

ОБРОЧИЩЕ=ОБРОТШИШТЕ=Братя/Барди (певци) от Диана и Ешуш – 
херметичната визитка на операторите на светилищата, с която пускова парола се активират оброчищата и която визитка е и на младите мъжки момчета от група Вежен

Няколко документа имплантирани в оброчището Петровски кръст:

ПЕТРОВСКИ КРЪСТ=
Кая (скала, скално светилище) на Братя от Бог Кристос=
Кая (скала, скално светилище) на Братя от Бог Исус от Тракия 

ПЕТРОВСКИ КРЪСТ=
Кан (Жреци) Братя от Бог Кристос=
Кан (Жреци) Братя от Бог Исус от Тракия  

Описателното пояснение за кръста, че "паметникът е издялан от пепеляв варовит камък", ни съобщава чие дело е и на кои е това светилище:

ПАМЕТНИК ИЗДЯЛАН ОТ ПЕПЕЛЯВ ВАРОВИТ КАМЪК=
ПАМЕТНИК от/на Кан (Жреци)  от Дуло Братя от Павел от Бог Иза и Богиня Майка Диана – 
жреците, построили и обслужвали този светилищен комплекс и Рог на Изобилието, са от 
жреческия род Дуло от Братя – генетични потомци на Свети Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) – първородният син на Исус и Мария Магдалена и всичките му първосвещени превъплащения от нашия блог, които ще намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"

РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО от=от Богиня Диана и Иза Българина 

И още няколко категорийни документа, архивирани в изразите:

КРАСИВА МЕСТНОСТ на=на Кан (Жреци) и Саре (Царе) на Богиня Мат Диана и Исус 

ОТ НЕЗАПОМНЕНИ ВРЕМЕНА на=на Бог Иза и Богиня Мат Мария

Дойде и сакралната етимология на думата и свещенодействието молебен, която документира от къде произлиза това сакрално понятие:

МОЛЕБЕН=ЕМБОЛ=Ямбол

Ще дадем на някои от локалните пароли за връзка с Боговете ни, та когато ходят и пеят приятелите ни от група Вежен и другите тетевенци по планините и свещените места, да знаят как да Ги потърсят!

Връх Червен е най-високият връх в района на град Тетевен със своите 1221 м. Нарича се така, защото на залез слънце се огрява в червена светлина и сякаш гори. Тук се намира пропастната пещера Ямата с дълбочина 27 м.

ЧЕРВЕН=ТШЕРВЕН=Диана и Ешуа Вер (Змей) – 
алюзията че върхът гори, е да скрие и документира най – древния календарен херметичен животински символ на Българските Богове Демиурзи – огнедишащият и изхвърлящ огън змей, преминал с неговите 12 синонима на змия, змей, дракон..., в сакрална хералдическа символика на Божия род Дуло от Техните феноменни генетични Български потомци, от които сте всички вие певци Барди/Братя от Тетевен! 

image
image
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Teteven?uselang=bg#/media/File:Най-високият_връх_около_Тетевен_е_ЧЕРВЕН_-_1221_м._Името_му_произлиза_от_червените_оттенъци,_които_придоб_-_panoramio.jpg

Красимир Косев
Връх Червен 

Това е конфигурацията на връх Червен, наподобяваща огромен змей – огромна скална мегалитна светилищна енергийна конструкция, построена от феноменната жреческа гилдия на Братята от Исус: 

ЧЕРВЕН=ТШЕРВЕН=Вяра на/в Диана и Ешуа

ЧЕРВЕН=ТШЕРВЕН=Братя от Ешуа 

Да прочетем и какво пише на голямата табела на входа на пещара Ямата:

ПЕЩЕРА ЯМАТА=ПЕШТЕРА ЯМАТА=Богиня Матара Диана и Ешуа – 
ако табелата е паднала или въобще я няма – пишете я с новото ѝ име и я туряйте на това вълшебно място – енергиен светилищен Спа – център за здравни нужди и чудеса!
 

В района на Тетевен се намират и други природни забележителности - пещерите  "Лястовицата", "Моровица", водопадите "Пръскалото", на които както веднага ще сменим досегашната им фалшива универсална категория "природни геоложки феномени" с истинския им Божествен Български изкуствен произход и статут на енергийни мултифунционални съоръжения и ще ви разсекретим универсалната им пускова парола, както и техните конкретни входящи пароли!

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ от=от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа

ЛЯСТОВИЦАТА=Дуло от Богиня Диана и Исус

ЛЯСТОВИЦАТА=Дуло от ВИСЯСТЕНА=Дуло от БЕЗИСТЕНА – 
първосвещения светилищен храм Безистена в Ямбол, откъдето е корена на жреческите Предци на тетевенци, които са друидите на келтите и откъдето тръгнаха те по целия свят да разселват стотиците нефеноменни безкултурни тракийски племена от синтетечни биороботи, произведени от Боговете ни по метафизични технологии и алхимични материали в сътворенческия Земен Рай – Тракия

– още инфо за нефеноменните тракийски племена вижте в блога ни с парола на търсачката "безстена и роботи" 

МОРОВИЦА=Мария и Бог Иса

МОРОВИЦА=МОРОВИТСА=Богиня Матара и Иса 

ПРЪСКАЛОТО=Диана и Иса Бълкария=Бълкари на Диана и Иса 


image
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:
Teteven?uselang=bg#/media/File:Тетевен-вр.Трескавец_(1151м)_-_panoramio.jpg   

снимка Красимир Косев

Връх Трескавец, кръстен с това привидно първосигнално име, за да ни архивира и пренесе в тази травиална маскировъчна обвивка сакралната информацията за Боговете ни:

ТРЕСКАВЕЦ=ТРЕСКАВЕТС=Богиня Диана и Исус от Тракия 

image
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Teteven?uselang=bg#/media/File: Връх_Петрахиля_е_символ_на_град_Тетевен._Висок_е_1_179_м._Каменният_му_лоб,_с_височина_около_130_м,_пръв_посре_-_panoramio.jpg

връх Петрахиля
снимка Красимир Косев

Връх Петрахиля е един от символите на града. Той е висок 1179 м. Най-горната му част бива първа огряна на изгрев слънце, от където произхожда и името му – буквално преведено от гръцки Слънчев камък. При определен ъгъл на слънцестоене върху него се виждат знаци със значителни размери. Някои ги оприличават на букви, други на хурка с вретено.

Ето какво пише на тези знаци – букви не само със значителни размери, ами с грандиозни величествени Божествени букви, заради който документ е съставено горното алюзийно описание:

ПЕТРАХИЛЯ=Диана Балхирия – Богиня Диана е Българка!

ПЕТРАХИЛЯ=Балхири на Диана – 
Българите са феноменния жречески род и народ на великата Богиня Майка Диана – името на този свещен изконен Български връх било гръцко, а?

– Ще кръстят нашите пресвяти Предци върха на най – големите ни трансепохални перманентни душмани и врагове – гърците, а?
Я местните етимолози да си скрият дипломите и се захващат сериозно с нашите просветителски документи от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, че са за резил с тази първосигнална опростачена десакрализирана травиална етимология!
Дипломите ще им дадем ние.

Да се насладим още и преклоним пред творческия поетично – конспиративен кодировъчен гений на Предците ни, архивирали сакралната ни родова памет и история навсякъде де що може около нас:

Според една от легендите за върха, момък с име Димо е задирял мома на име Цвята. Той ѝ свирил песни на кавал, а тя го слушала, запленена от красотата на музиката му. За срещите си с него винаги обличала най-хубавите си дрехи. 
Един ден той ѝ предложил да му пристане. За да изпита храбростта му, тя му казала, че иска да забие хурката ѝ в скалата на Петрахилия. Той успял да изпълни заръката ѝ, но въжето, с което бил завързан, се скъсало, докато се изкачвал. Момъкът полетял надолу в пропастта и загинал. Хурката девойката останала да напомня завинаги за безсмисления облог на двамата влюбени.

МОМЪК С ИМЕ ДИМО=Кан (Жреци) на Диана Мама МаМа (Мария Магдалена)

МОМА НА ИМЕ ЦВЯТА=
Иса и Богиня Диана МаМаМа=Иса и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

ЦВЯТА=Иса и Богиня Диана

От този съкровен документ – легенда ще ви направим директното предложение, каквото е направил и Димо на Цвета, да им пристанем на Боговете ни!

ДА ИМ ПРИСТАНЕМ на=на Богиня Матара Диана и Иса
 
Ние сме пристанали отдавна на Боговете ни.
Кой ще се присъедини към нашата прокламация?

Да се качим заедно с момчетата от групата Вежен на връх Острич и обявим нашата прокламация и от това високо място!
 
ВИСОКО МЯСТО на=на Богиня Майка Диана и Исус

ВИСОКО МЯСТО=Кая (скала, скално светилище) на Богиня Ма (Майка) Диана и Исус 
image
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Teteven?uselang=bg#/media/File:Връх_Острич-Тетевен-На_самия_връх_се_намира_параклисът_"Покров_Богородичен"_-_panoramio.jpg  

връх  Острич   Красимир Косев

image

Връх Острич  снимка на Velichka Miteva
http://photoplace.bg/photo-tag/17089/photo/460752

Това е поредната оригинална папка със свещена информация за една от величествените изкуствено построени мегалитни скални светилищни пирамиди в България, за които Света Ванга, по – малката свръхфеноменна внучка на Свети Васил Левски от сина му и свръхфеномен Свети Петър Дънов, ни каза, че България е пълна с изкуствени пирами, които поради невежието ни и предубедено око и съзнание разумът ни отказва да приеме за изкуствени творения на човек (от феноменните Българи), и че скоро ще дойде времето тази тайна да се разкрие.
Времето вече дойде.

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ=Кая (скала, скално светилище) на Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДИ от=от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара Диана 

ОТКАЗВАМЕ ДА ПРИЕМЕМ=Бок Иза и Богиня Диана Матара МаМа (Мария Магдалена)

ВРЕМЕТО ВЕТШЕ ДОЙДЕ=ДОЙДЕ Богиня Матара Диани и Бог Ешуа 

РАЗУМ даден ни от=даден ни от Иза и Мария

Наличието на християнски параклис на връх Острич (както и езически и християнски храмове на Българската пирамида в древноБългарския град Високо в Босна, на пирамидата Бармук баир край Сливен,...) доказва категорично, че той е изкуствено построен езически мегалитен светилищен комплекс, защото абсолютен исторически, археологически и религиозен постулат и правило е, че всички християнски храмове, параклиси и манастири, задължително са построени върху древни езически светилища, което правило важи абсолютно и за всички сакрални места и храмове на всички други религии и духовни учения – Исляма, Юдаизма, Будаизма, Митраизма, Дъновизма и всички други – без изключение, защото пост – Сътворенческото Българско феноменно езическо познание и вяра са основата и фундаментът, върху който са изградени всички религии и духовни учения и практики на света и които скоро Боговете ни в раз ще премахнат, за да установят безусловно и безалтернативно в целия свят, както пророкува Света Ванга, най – древното първо Учението на Разума!

УЧЕНИЕТО на РАЗУМА=УЧЕНИЕТО на Иза и Мария 

УЧЕНИЕТО на РАЗУМА=на Матара Диана и Изуш

ОСНОВА И ФУНДАМЕНТ=Богиня Мат Диана и Бог Иса 


–– още по темата за великанските пирамиди в България и по света:

Най – голямата пирамида в Европа е в Сливен.Бармук баир–огромен изкуствен мегалитен енергиен пирамидален лечебен комплекс и портал към измеренията
http://bezistena.blog.bg/history/2015/12/07/nai-goliamata-piramida-v-evropa-e-v-sliven-barmuk-bair-ogrom.1412863


И пак поклон и почит пред авторския кодировъчен гений на пресвятите ни Предци:

Връх Острич

Това един от най-известните върхове около град Тетевен, с височина 1 069 м. 
Конусовидната му форма наподобява тази на вулкан и дава името на върха.

ОСТРИЧ=ОСТРИТШ=Рода на Диана и Исуш=Друиди на Ешуа 

ИЗВЕСТЕН ВРЪХ по имената на=ВРЪХ по имената на Богиня Диана и Исуз

КОНУСОВИДНА ФОРМА НА ВУЛКАН=
Кая (скала, скално светилище) на Богиня Ма (Майка) Диана и Иса Булкарина

Поверието казва:

Формата на върха е поражда поверието, според което на един старец му се присънва, че на върха изригва вулкан. Стреснат от своя кошмар, той го споделя на попа, който отслужил молебен на върха за умилостивяване на злото и помолил Господ за закрила на града. 
За да се затисне „греховното чудовище“ жителите донесли камъни от река Вит. 
Вече повече от 70 години през октомври местни вярващи хора поемат към върха като всеки занася по един речен камък. 

ГРЕХОВНИ ЧУДОВИЩА=ГРЕХОВНИ ЧУДОВИШТА=Бог Ешуш от Трахия и Богиня Диана

image

ГРЕХОВНИ ЧУДОВИЩА=ГРЕХОВНИ ЧУДОВИШТА=Бог Ешуш Драхона и Богиня Диана – Българските Богове Демиурзи, Които с рептилските си животински символи навсякъде по света, че и по най – сакралните места на християнските църкви, стряскат съня на непосветените и невежи низши души и паднали духове! 

ВСЕКИ НОСИ ПО ЕДИН РЕЧЕН КАМЪК=ВСЕКИ Кан (Жрец) на Богиня Майка Диана и Исуш

И за да можете да се кръстите в свещените води на река Вит, даряваме ми молитвената мантра, с която да се кръстите:

ВИТ=Богиня Диана 

и за поканите и Отец ни Исус да бъде ваш Бог, Спасител и Господар на живота ви, ето ви и пълната мантра от древното жреческо име на реката – Утис: 

УТИС=Диана и Иса

image
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Teteven?uselang=bg#/media/File:Гр.Тетевен-от_ляво_на_дясно-врОстрич,вр.Червен_и_вр.Кон_-_panoramio_(1).jpg
 
панорамен поглед към Тетевен от Красимир Косев

Връх Кон ни носи информация, че той е мегалитно светилище на Българските жреци:

КОН=Кая – скала, скално светилище

КОН=Кан – от Кая : жреци на скалните светилища 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разбира се, че ще опитаме от вкусните местни гозби, с които ще ни гостите в благодарност на просвещението ви : Тетевенската саламура – рибена чорба (също подходяща за ракиено мезе), поднася се много люта, кисела и солена. Яде се студена.

ГОЗБА=Бог Иза

МЕСТНИ ГОЗБИ от=от Богиня Мат и Исуз

ТЕТЕВЕНСКА САЛАМУРА=за Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара и Исус
 

Кротмач – специалитет, направен от кисело мляко и сирене, солен на вкус, прибавят се печени обелени чушки, подходящ за мезе

КРОТМАТШ от/за=от/за Кан (Жреци) на Матара Диаан и Ешуа 

Задължително ще изпратим и много поздрави и на кметицата д-р Мадлена Бояджиева (ГЕРБ), да се познае от тези документи и знае, че сме рода по Божията линия, и че ще ѝ трябва и на нея обезателно това познание!

МАДЛЕНА БОЯДЖИЕВА=МАДЛЕНА от Богиня Диана и Бог Ежуа 

МАДЛЕНА БОЯДЖИЕВА от=от Дуло от Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Ежуа  

КМЕТИЦА=КМЕТИТСА=Кан (Жрица) на Мат Диана и Иса – 
документирано стриктно по името ѝ, както и от феноменната ѝ докторска = лечебна дарба и призвание, за което я благославяме да познае Боговете ни!


––––––––––––––––––––––––––––

Та заради тази огнена тайна Божествена информация от Тетевен, възхитен от гледките, разкрили се пред очите му при своето посещение в града, нашият феноменен родственик Иван Вазов възкликва в преклонение : 

"Ако не бях дошъл в Тетевен и аз щях да бъда чужденец на майка България… Много съм бродил, много съм скитал, но не съм видял по – чуден рай!",

за да ни каже в код:

АКО НЕ БЯХ ДОШЪЛ В ТЕТЕВЕН града на=
В ТЕТЕВЕН града на Кан (Жреци) от Дуло на Бох Ешуа

НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПО ЧУДЕН РАЙ за=за Рода Дуло на Богиня Мадара и Бог Исуш


И ако нещо не разбирате или ви смущава от тази информация, момчета феноменни и жречета от групата Вежен, вземайте акордеона и почвайте да пеете пак – чрез песните Те най – директно и точно ще ви кажат!
Света Лалка Павлова и тя.

Лалка Павлова
https://www.bulgarian-folklore.com/articles.php?article_id=399 
  


Момчета от групата, и като тръгнете към Ямбол на поклонение по свещените родни места на Предците ви, дето ще ви чакаме ние и те в статута им на реални и рационални свръхестествени Светии, ще вземете обезателно и акордеона и един тъпан, че имаме много да пеем и играем с вас и с тях.
Исус и Мария и Те ще бъдат с нас. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
П.П.

Чудна работа!
Споделих с жена ми посланието от песента и клипа със щастливите тетевенки и тетевенци, тя ме захвана и ме изкара, че аз едва ли не съм бил от онези двамата и след тях още тримата, дето я биле срещнале булето, и подкара и на историческа тема, че малко ни е било, дето са ни таковали 500 години турците и сега циганите пак и хак да ни е било...
Не посмях да я питам що тогава е пяла с мене тематичната "Брала мома капини", пък видимо и булето не съжалява за случилото се, а само за елечето.

– Не е ясно каква е булето и защо ако е име, е с малка "б"?
А ако е булка, булче, сиреч женена жена, де ходи сама без мъжа си по баирите и поляните, и защо като я срещнале първите двама и таковали, защо не се върнала, ами е продължила по скритите места да срещне и другите трима!

Бях решил да пиша за сакралните документи, архивирани в богатия Български любовен и еротичен радикален "мръсен" фолклор, гарнирани с псувните и спомогнало това сакрално народно творчество  немалко за оцеляването на Божия ни етнос през екстремалните векове на перманентния геноцид, обаче мерака ми мина за сега, пък и доста неща си казахме .

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светейшите ни гости вече посдтоянно Свети Павел, Света Лалка Павлова и евентуално б/Булето
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ако искате да имате постоянна връзка с екипа и публикацииите ни, понеже свирепата цензура във Фейсбук постоянно ни блокира след всяка наша публикация в  групите със забрана да не публикуваме по 7 дена в групите на Фейсбук, за да не стига тази сакрална Божия информация до Българите, търсете ни на адреса ни в блог бг : 

http://bezistena.blog.bg

и в профила

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1

image

 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
13.11.2018 08:47
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674362
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!