Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 21:45 - Искам работа в БНР за половин час
Автор: rumero Категория: Забавление   
Прочетен: 10778 Коментари: 37 Гласове:
35


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Искам работа в БНР за половин час,през който да мога да прочета материала,публикуван по-долу и да ми дадат правото да уволня дисциплинарно един журналист !

        Украински боен самолет е извършвал полет в пътническо трасе заедно с пътническия самолет "Boeing 777-200 от полет МН17 - съобщи на пресконференция в Ситуационния център на руското Министерство на отбраната ген. Андрей Картополов, началник на Главното оперативно управление на руския Генщаб.

   Средства за контрол на министерството са засекли украински боен самолет "Су-25", който се предполага, че е летял по посока към малайзийския самолет,  съобщи ген. Андрей Картополов. "Засечено бе набиране на скорост от самолет на украински ВВС, разстоянието му до малайзийския самолет е било от 3 до 5 километра", каза той. По думите му "Су-25" може да достигна височина до 10 000 метра. "Той е въоръжен с ракети въздух-въздух Р-60, които могат да поразяват цели на разстояние до 12 километра и гарантирано до 5 километра", уточни генералът.

    Висшият руски военен добави също, че е засечено и отклонение при полета на "Боинга". То е било направено над Донецк, а отклонението от маршрута е достигнало 14 километра. От момента на падането на самолета до изчезването му от екраните са минали три минути, уточни още Картополов.

  "На схемата се вижда, че трасето на самолета, а така също предполагаемото място на неговото сваляне, попада в зонана на действие на действие на зенитните ракетни установки "Бук" на украинските въоръжени сили" - каза генералът. "Разполагаме със спътникови снимки на отделните места, където са разположени средствата за противовъздушна охрана на украинската армия в югоизточната част на страната. 

image

  Началникът на Главното оперативно управление на руския Генщаб ген. Картопалов

image

  Твърденията на Киев, че в деня на инцидента в района на полета на самолета не е имало военни самолети на етговарят на истината - твърди руския Генщаб  

image

 №1 Сателитна снимка на разположените в района на Луганск ракетни-зенитни установки на украинската армия.

 

     «В деня на инцидента с B-777 украинските средства за противовъздушна отбрана са включвали три - четири ракетни дивизиона ЗРК «Бук М-1. Тези комплекси са в състояние да поразяват цели на височина до 22 км. Защо и против кого са били приведени в бойна готовност, след като сепаратистите не разполагат със самолети?" - пита ген. Картополов.

    Той уточнява, че първите три снимки са от 14 юли: "На първата снимка №1 са показани пускови установки "Бук" в район на 8 км северозападно от Луганск . На снимката се виждат самоходна установка и две зарядно — изстрелващи машини. На следващата снимка №2 са показани радиолокационни станции близо до Донецк.
 

image

  Снимка №2 - Системи "Бук" от района на Луганск на 14 юли

 

    На снимка №3  са показани позиции на украинската ПВО в района на Донецк. Вижда се много добре самоходна огнева установка, около 60 единици военна и специална техника" - допълни генералът.

image

 Снимка №3 - вижда се, че в района на Донецк има около 60 единици военно и специално оборудване 

    "От този район са направени сателитни снимки и от 17 юли. Обърнете внимание в снимка №4, че в този ден пусковата установка липсва. На снимка №5 се вижда, че преди обяд на този ден в района на населения пункт Зарощинское, което се намира на 50 км източно от Донецк и на 8 км южно от Шахтьорск е разположена батарея "Бук" - констатира Картополов

     Русия е засякла увеличение на интензивността в работата на радиолокационните средства на Украйна в деня на инцидента с малайзийския самолет. На 15 юли в района на падането на самолета е засечена работа на 15 радиолокационни станции, на 16 юли - 7, а 17 юли - девет станции. След тези дати интензивността на работа спада и в момента там работят до три радиолокационни станции. С какво е свързана тяхната работа все още предстои да уточним" - казва представителят на руския Генерален щаб. 

image

 Снимка №4 от 17 юли от района на Зарочинское, на която се вижда, че ракетната установка липсва

image

 № 5 - Преди обяд на 17 юли в района на населения пункт Зарощинское, което се намира на 50 км източно от Донецк и на 8 км южно от Шахтьорск,  е разположена батарея "Бук" 

image

 Снимка №6 - Направена е от сателит на 18 юли и се вижда, че украинските батареи са напуснали района около Донецк , в който предишния ден бяха заели позиции 



     Руската страна заяви още, че е лъжлива информацията на Киев, че не е имало други полети в зоната, където бе свален малайзийския самолет. "Освен това са били засечени полети на три граждански въздушни машини в този регион, включително и на Boeing 777 малайзийските авиолинии. В същото врече е било засечено набиране във височина на самолет на украинските ВВС - най-вероятно Су-25 - който се е намирал на разстояние от 3-5 километра до Boeing 777" - каза още генералът.

 КАРТА НА РАЗПОЛОЖЕНИТЕ СРЕДСТВА НА ПВО В РАЙОНА НА ДОНЕЦК

image

 ВЪЗДУШНА ОБСТАНОВКА В РАЙОНА НА ИНЦИДЕНТА ТОЧНО ПРЕДИ И ВЕДНАГА СЛЕД ИНЦИДЕНТА 

image


     "В 16.20 ч. местно време и регистрирано устойчиво падане на скоростта на самолета, а в 16.23 ч. той изчезва от екраните на руските радари. До Донецк  самолетът е следвал установения коридор, но след това се отклонява от маршрута и тръгва на север. При това  отклонението от границите на коридора достига 14 км. След това се наблюдават маневра за връщане в рамките на установения коридор, но  екипажът не е успял да осъществи тази маневра".

    "Каква е била причината за излизане от границите на коридора: навигационна грешка на екипажа или изпълнение на команда от страна на украинския диспечер от службата за гражданско въздухоплаване "Днепропетровское"  - засега няма отговор на този въпрос и това ще стане едва след разшифровката на записите от черните кутии и от разговорите с диспечерите" - допълни Картаполов.

     Според руската версия, между 16.06  и 16.21 ч. местно време над югоизточните райони на Украйна е прелетял американски космически апарат, който е част от експерименталната космическа система за откриване и проследяване на далекобойни ракети. Ако американската страна разполага със снимки от този спътник, ние бихме помолили те да бъдат предоставени за детайлно проучване от компетентните органи" - каза още Картаполов. "Случайно или не, но времето на катастрофата на малайзийския самолет съвпада изцяло с времето на наблюдение на спътника в този район над украинска територия".

   ВВС на Русия обявиха официално, че не са предоставяли на сепаратистите ракетни комплекси "Бук", нито каквото и да било друго подобно оръжие. Генерал Картопалов заяви, че разпространяваните от някои украински медии видеозаписи на прехвърляне на ЗРК "Бук" в Росия от територията на Украйна са пълна фалшификация. "Тези снимки са правени в района на град Красноармейск, което се потвърждава от  намиращите се край пътя банери, на които е посочен адреса на автосалона на ул. "Днепропетровска №34. Град Красноармейск от 11 май се намира изцяло под контрола на украинската армия" - подчерта Картополов.

Източник " БЛИЦ ".



Тагове:   катастрофа,   самолет,


Гласувай:
36



1. анонимен - Хахаха!
21.07.2014 21:52
Смешник!
Не зависи от мен, но аз с удоволствие бих те пуснала да се изложиш:)
цитирай
2. rumero - Защо да се изложа?!!!Затова, че ...
21.07.2014 21:55
1. angpiskova - Хахаха!
21:52
Смешник!
Не зависи от мен, но аз с удоволствие бих те пуснала да се изложиш

Защо да се изложа?!!!
Затова,че ще информирам слушателите и за другата страна на монетата ли?!
Не съм журналист и не ме влече тази професия.Но, ако ме назначат като такъв, със сигурност ще се стремя да давам обективна и безпристрастна информация,за разлика от теб!
И между другото,как се разпозна в постинга,след като никъде не фигурира името ти?
А това,че ме обиждаш със " смешник ", показва колко си лабилна и незначителна!
цитирай
3. анонимен - Пет пари
21.07.2014 22:12
не давам какво мислят за мен такива като теб.
Само ще ти кажа, че няма новина, в която да не съм търсила и вкарала руската гледна точка. Ако е имало такава. Защото украинците са отворени към света за разлика от руснаците. Последните говорят само пред медии, които могат да контролират. Или пред такива, за които Русия е права по презумпция.
Колкото до рисунките ти, има един единствен логичен въпрос - колко време трябваше на руснаците за скалъпването на някаква елементарна версия, съшита с бели конци.
С това спирам. Повече няма да си губя времето с теб - ясно е накъде вървят нещата, а който не иска да прогледне, си е за негова сметка.
цитирай
4. rumero - Не ме карай да копирам части от твои ...
21.07.2014 22:19
Не ме карай да копирам части от твои публикации и коментари,че няма да си повярваш,че си ги писала ти!
При теб антируското личи от пръв поглед.Ако даваш и руската позиция,то винаги е с предубеденост.
Нямам нищо против американци,украинци или руснаци ( нито пък особени симпатии ),но когато нещата се представят само от едната им страна,това говори за предубеденост.А ти създаваш точно тази представа!
Не всички блогъри и хора в тази страна сме толкова малоумни,за да не го забележим!
цитирай
5. mileidi46 - ООооо Боже...!!!
21.07.2014 22:22
Ти си пуснал постинга в 21,45,а тая те е нападнала в 21,52!!
Анка картечарката не спи! Тя бди!!
Жална ни майка ,братя българи...
цитирай
6. rumero - Не бях чувал прякора й,
21.07.2014 22:30
mileidi46 написа:
Ти си пуснал постинга в 21,45,а тая те е нападнала в 21,52!!
Анка картечарката не спи! Тя бди!!
Жална ни майка ,братя българи...

Не бях чувал прякора й,но и не ме интересува.За нея такива като мен са " незначителни " хора и това е достатъчно,за да разбера що за птица е.
Що се отнася до това,че за нея руснаците дават информация само на послушни медии,то това не е вярно.Защото,където е Путин,западните медии са в пъти повече от послушните други.А за забавянето на снимките е напълно разбираемо,защото нали никой не очаква ,че ще има резултат без необходимото разследване,което обикновено отнема време!
цитирай
7. getmans1 - Току що слушах новините по БНР
21.07.2014 22:30
Украйна отрича горната информация.

Аз не мога да посоча на автора причина задължително да вярва на Киев.
Моля автора да ми посочи причина поради която аз съм длъжен да вярвам на Москва. ТОВА Е ПРИМЕРНО !!!
Българските медии дават инфо от Киев и от Москва и не мога да разбера как някои чуват само това което им харесва.

И аз си имам „любимци“ в ТиВиТо или Радиата то значили че заради мен трябва да бъдат уволнени или да им сменят ресора?

Сега например angpiskova е коментирала преди мен, това значи ли нещо, трябва ли аз да пусна коментара си или не, само защото някой може да си помисли за нещо като пристрастие?
цитирай
8. rumero - getmans1,
21.07.2014 22:46
Не бих принудил никой да уволнява някого,както и правото всеки да се информира по неговия си начин.Също такa не бих принуждавал никой да вярва само на Киев или само на Москва.Избора си е за всеки...Лично мен ме дразни това,че голяма част от медиите в България дават позицията само на едната страна и това е Украйна!
А за това,че бих уволнил един журналист от БНР,ако ми дадат това право, си е лично моя позиция и мисля,че не ангажирам никого с нея!Част от причините ги споделих в предишните си коментари.
цитирай
9. drakulla - Все се
21.07.2014 23:01
надявах тя само да чете новини. Обаче това "Само ще ти кажа, че няма новина, в която да не съм търсила и вкарала руската гледна точка." опровергава. Писал съм и няколко пъти - не желая данъците ми да отиват за журналисти като нея. Пожелавам на българските журналисти да бъдат първо българи и милеещи за България, а не лизачи на американски, руски и прочие задници.
цитирай
10. rumero - Точно!
21.07.2014 23:23
"Пожелавам на българските журналисти да бъдат първо българи и милеещи за България, а не лизачи на американски, руски и прочие задници."
Точно това е и моята позиция!
Нямам някакви големи симпатии нито към съюзниците отвъд океана,нито към украинците ,нито към руснаците.Но наистина ме дразнят журналисти,които са предубедени или дават едностранчива информация.Това говори за непрофесионализъм или за нещо друго!
цитирай
11. merlin68 - не давам какво мислят за мен такива ...
21.07.2014 23:53
angpiskova написа:
не давам какво мислят за мен такива като теб.
Само ще ти кажа, че няма новина, в която да не съм търсила и вкарала руската гледна точка. Ако е имало такава. Защото украинците са отворени към света за разлика от руснаците. Последните говорят само пред медии, които могат да контролират. Или пред такива, за които Русия е права по презумпция.
Колкото до рисунките ти, има един единствен логичен въпрос - колко време трябваше на руснаците за скалъпването на някаква елементарна версия, съшита с бели конци.
С това спирам. Повече няма да си губя времето с теб - ясно е накъде вървят нещата, а който не иска да прогледне, си е за негова сметка.


Пискова, дай да видим някой твой материал където си отразила и двете гледни точки в конфликта, аз такъв не съм виждал. Вчера публикувах два постинга където съвсем ясно се вижда, че твърдението което правиш в коментара си тук не отговаря на истината. Можеш да дойдеш в блога ми и да оспориш това което съм написал, аз за разлика от теб коментари не трия, ако докажеш, че не съм прав ще ги изтрия и публично ще ти се извиня.
Ти дори в коментара си не си обективна, след като наричаш представените от руското министерство на отбраната доказателства за скалъпени, би следвало да се произнесеш и по киевските доказателства, или те не са скалъпени? Можеш ли да посочиш по какви критерии различаваш кое е скалъпено и кое не е? Аз виждам ясно един критерии - руското е скалъпено, другото не.
И се чудя къде пропадна постинга ти в които обявяваш война на половината блог, че и на администрацията? - Май пак си размислила:) Защо на вземеш да мислиш преди да пишеш?
Впрочем аз вече те архивирам, включително заплахите които отправи, позовавайки се на "руски приятел".
цитирай
12. getmans1 - На това аз му казвам, врътка,
22.07.2014 00:50
rumero написа:
Не бих принудил никой да уволнява някого,както и правото всеки да се информира по неговия си начин.Също тако не бих принуждавал никой да вярва само на Киев или само на Москва.Избора си е за всеки...Лично мен ме дразни това,че голяма част от медиите в България дават позицията само на едната страна и това е Украйна!
А за това,че бих уволнил един журналист от БНР,ако ми дадат това право си е лично моя позиция и мисля,че не ангажирам никого с нея!Част от причините ги споделих в предишните си коментари.


щото дадох и пример, ето пак:
Новините от БТВ и БНР в 12.00 на обяд бяха в + за БТВ но това не значи че в 13.00 вече не е било по-различно. По-просто казано, това което забелязах като разлика след час-два се появи и по радиото и обяснението е просто, разлика в технологията на работа в „нюз румовете“.

Не е справедливо да се смесва медията и блога, и на мен не ми харесва Волгин но няма да намерите мое писание за отстраняването му или с нежелание с моите пари да му се плаща заплатата.
Усещате ли разликата?
цитирай
13. rumero - Виж,
22.07.2014 01:07
Не зная на какво му казваш врътка, а и твое право е да имаш позиция.
Моята я разясних достатъчно.Това ,че на мен не ми харесва даден журналист,не означава, че и на другите не им харесва!Всеки си прави избора.А що се отнася до смесването на медия и блог,то е още по-жалко,ако един журналист представя новини по различен начин.Това говори най-малкото за взаимоотричащи се неща.
Изразих лично мнение,без да подканям когото й да било да се присъедини!
Сега схващаш ли разликата?
цитирай
14. valsodar - Пискова е срам е резил за цялата б...
22.07.2014 10:33
Пискова е срам е резил за цялата българска журналистика и представително лице на платената слугинажна "журналистика". Обективност и Пискова са две противоположни неща, напълно несъвместими в същноста си!

Като блогър е не по-малък резил, манипулираща репликите на опоненитите й, неспособна на каквато и да е била форма на диалог, ако тя не съвпада с опорните й точки, основани на пълна русофобия и проамерикански слугинаж.

Рядко се срещат подобни боклуци в чието лице може да се види такова съчетания на простотия, наглост и пълно незачитане на свободата на словото.

БНР окончателно изгуби каквото и да е било уважение в моите очи, след като позволява ефирна изява на подобни непрофесионалисти и псевдожурналисти!

Оказва се, че радиото издържано и от данъците, които аз самият плащам не е нито българско, нито национално, а поредната маша в ръцета на олигарсите, провеждащи неолиберална политика за унищожаване на българският народ.



цитирай
15. apostapostoloff - Аман от вас, бе! Аман!
22.07.2014 10:36
Стига вече с тая Русия, с тая Украйна! Много ни е еня нас за тия диваци. През кура ми са, та оттатък!
цитирай
16. theeconomist - Писковото се казва безочие,
22.07.2014 10:53
гьонсуратлък и болни амбиции на застаряваща глашатайка*...!

*"глашатай" - 1.Служител, който е обикалял населените места и е известявал жителите за решенията на управляващите...
цитирай
17. rumero - valsodar,
22.07.2014 11:08
Този постинг го пуснах,защото и на мен ми дойде в повече...
Не ме интересува толкова политиката,но като всеки нормален човек искам да имам обща представа за това,което става у нас и по света.И ,когато вляза в блога например,за да прочета нещо повече като информация,все попадам на заглавия и постинги на тази журналистка,която иска да ни информира напълно предубедено и почти винаги в полза на едната страна.
Прави впечатление на примитивна агитация и показва колко слаба е като журналистка.И това е причината да напиша,че ако зависеше от мен,на момента бих я уволнил.
цитирай
18. injir - В БНР има цензура. Съобщават се н...
22.07.2014 11:19
В БНР има цензура. Съобщават се новини, които с а угодни. А щом има цензура, това означава антидемокрация.
цитирай
19. rumero - injir - В БНР има цензура.
22.07.2014 11:29
В много медии в страната ни има цензура.Влезте ,например в сайта на в-к "24 часа" и ако потърсите ,няма да откриете една единствена новина,излязла от руската страна !
А уж сме страна със свобода на словото.
цитирай
20. rustam - rumero
22.07.2014 14:19
на това се вика "финансова" цензура. Който плаща, той поръчва...информацията.

Пискова е класически пример на "парашутист", курдисана държавна ясла, който после влиза в ролята "храни куче да те лае", понеже я спуснаха в БНР по лично настояване на др.Станишев(съученик на мъжа й)
цитирай
21. theeconomist - Пискова, дай снимките от
22.07.2014 14:21
angpiskova написа:
не давам какво мислят за мен такива като теб.
Само ще ти кажа, че няма новина, в която да не съм търсила и вкарала руската гледна точка. Ако е имало такава. Защото украинците са отворени към света за разлика от руснаците. Последните говорят само пред медии, които могат да контролират. Или пред такива, за които Русия е права по презумпция.
Колкото до рисунките ти, има един единствен логичен въпрос - колко време трябваше на руснаците за скалъпването на някаква елементарна версия, съшита с бели конци.
С това спирам. Повече няма да си губя времето с теб - ясно е накъде вървят нещата, а който не иска да прогледне, си е за негова сметка.


американският спътник, доказващ, че самолета е свален от ракета изстреляна от територията на опълченците!!!!

Или още няколко дни ще им трябват на американците "да ги скалъпят и съшият с бели конци"????
цитирай
22. getmans1 - Най-добре е тогава
22.07.2014 14:29
при „колев38“ благ, миролюбив и най-вече, обективен.
Радвам се че съм до тук, до тази гара, до тротоара! :)))
цитирай
23. rumero - rustam,
22.07.2014 14:38
Прави ми впечатление,че тази " финансова" цензура като че ли е налегнала почти всички медии в България.
Но,ако не намерим информация и за другата страна на конфликта,то благодарение на интернет,можем да я открием в емисии на чужди,независими медии.
цитирай
24. rumero - theeconomist,
22.07.2014 14:44
Пуснах в блога си снимки и текст от " Блиц ",за да могат и останалите от блога да разберат руската позиция,която малко издания в страната ни ще покажат.
Госпожата - журналистка побърза да обвини тази позиция в " елементарна версия,съшити с бели конци"!!!А американците все още нямат точно и еднакво становище по въпроса.Те много бързо хвърлиха вината върху Русия и по-късно се усетиха,че са сгафили.
цитирай
25. bliz - Поздравления за обоснованата позиция!
22.07.2014 16:14
Поздравления за обоснованата позиция! Коментарите, отговорите Ви са премерени и точни. Четох с интерес! Не се отказвайте да пишете и в бъдеще, Имате чувство за мярка, задълбоченост, обективност.
цитирай
26. rumero - blizbliz,
22.07.2014 16:44
Благодаря!
Мисля,че много наши съблогъри имат премерена и точна позиция.Ще е хубаво такива хора да се включват с коментари,когато имат и искат да кажат нещо по-различно, обективно и непреднамерено!
цитирай
27. blackpredator - Ама ти представяш ли си,
22.07.2014 17:22
ако американците наистина имаха аргументи?!

Такъв световен вой щеше да бъде, такива фанфари, че фанали ракшите на тясно.
Реднеците фестивал щяха да направят.
И господжата с репортаж на живо от събитието...

Ама не!
Иванчо мижейки се опитва да ни убеждава, че Марийка има палиативен кур....
цитирай
28. kasnaprolet9999 - Наистина е предубедена, виж какво бе написала като коментар в чужд постинг:
22.07.2014 17:23
Ето виж само:
angpiskova написа:
Путин здраво настъпи мотиката и вече няма връщане назад. Във ФБ някой каза много точно, че той няма да отстъпи, а ще ожесточи действията си. Това обаче само го приближава към края му.
Още малко търпение.

Мой отговор:
Не го мисли Путин, то и аз преди десетина дена настъпих в тъмното една мотика, която така ме цапардоса в главата, че свитки ми излезнаха. Ама на, нищо ми няма, та и с Путин така ще бъде. На мен само дето от тогава ми намаля капацитета, както ти правилно отберяза в един коментар, та все не мога да вдена защо Путин е виновен за всичко, ама чакам ти да ми помогнеш да се освеста. В тебе ми е надеждата.Чудя се с твоя огромен умствен капацитет защо се задоволяваш само с четене на новини по радио Хоризонт, а не започнеш да правиш политически анализи. Тези хора там в радиото не знаят какво изпускат. Трябва да влезнат тук в блога на първа и да видят твоите шедьоври. За теб няма никакви тайни и не ти трябва международна комисия, която да установи истината за падналия Боинг и да отговори на всички въпроси, които ние обикновените хора, с малък умствен капацитет и проскубани пенсионерки билкарки, си задаваме и търсим логическо обяснение. Освен това, каквото и да установи тази комисия, ти няма да го допуснеш в блога си, както не допускаш и коментари с различно от твоеото мнение. Та вече си мисля, че е напълно излишно да се свиква комисията, просто да те пратим там да им разясниш нещата, поняла?:)))
цитирай
29. kasnaprolet9999 - А тя виж какви ми ги наговори:
22.07.2014 17:25

angpiskova написа:
билкарката е особено петимна за моето внимание, ще й дам частица от него.
Виж сега, лельо, или наистина си неграмотна, или си безкрайно глупава, или си преднамерена, а може би от всичко по малко.
Че аз тук почти не правя друго, освен да публикувам МОИ АВТОРСКИ МАТЕРИАЛИ! И коментари имам, деактивирала съм ги, но ще ги активирам, ако желаеш. А и в блогрола съм закачила два мои материала в един от най-популярните френски вестници, който, впрочем, е един и от най-популярните в света, не само в Европа. Имам и статия в "Айриш таймс", ама вече за да я прочетеш, трябва да си платиш - тоест, аз съм изкарала пари на този вестник. Ти с твоите умения на билкарка можеш ли да се похвалиш, че някой в чужбина е оценил уменията ти?
Всъщност, за да забележи човек всичко това, трябва да се интересува от малко по-сериозни неща и да контактува с по-качествени хора от типа на Валсодар и Кушел, каквато ти е естествената среда. Както и да се държи малко по-възпитано, отколкото махленка на селски мегдан.
И, да, ще те трия. Имам органическа непоносимост към простакеси
Сава, Фараоне, извинете ме, знаете, че първа не нападам никого. Но и не щадя тези, които ме атакуват, без с нищо да съм ги предизвикала.

angpiskova написа:
ти си последната, която може да ми дава оценки, щом не си вдянала още собствената си нищожност. Разбра ли?
И този език на теб ти е малко - имам още такива думички за такива като теб и няма вече да ви ги спестявам. Защото ми омръзна простакеси като теб да ми решават съдбата - заради вас кадърните хора бягат в чужбина и се въртим в тоя кръг.
Аз нещата съм ги чела, когато е трябвало, ясно ли ти е? Ти си тази която трябва да чете и то доста, но като гледам, не ти остава много време.
Още веднъж моля останалите да ме извинят - надявам се, разбирате, че реагирам така, защото съм предизвикана. И вече обещах, че простофилите ще получават от мен подобаващ отговор. Както го получи тази проскубана тетка. И ако още си търси, имам още в запас.
цитирай
30. gosho568 - Пълен цирк!
22.07.2014 18:14
Пълен цирк!
цитирай
31. bubolina111 - Няма нищо
22.07.2014 18:43
С Л У Ч А Й Н О !
цитирай
32. sorsha30 - Действително е цирк! Обърнах вн...
22.07.2014 18:59
Действително е цирк! Обърнах внимание на блогърът defender, който е зарязал блога си на 10.11.2012 и сега изведнъж се появява в защита на г-жа Пискова! Това мирише на многониковост, ако мога така да се изразя. Трагедия, дами и господа!
цитирай
33. rumero - blackpredator,
22.07.2014 20:33
Американците предизвикаха Световната криза,защото те отдавна са във фалит.Американския долар,който те го налагат в целия свят всъщност си е само една обикновена хартийка без стойност.Тоест ,този долар няма зад себе си златно покритие.Още Ричард Никсън официално обави,че САЩ няма да се считат задължени да осигурят занапред покритие на долара.Отделно,че самият долар не е притежание на държавата,а на частна банка!
Тогава няма нищо странно,че започнаха да предизвикват всякакви конфликти по света,защото последната мярка за излизане от фалита е войната!
цитирай
34. rumero - kasnaprolet9999,
22.07.2014 20:36
Думите,с които те нарича госпожата-журналист показват с колко " багаж " разполага в главата си.Обикновено многото думи издават слабост!
Мен веднага ме нарече " смешник ",а някой да е открил в постинга ми моя обида към нея!?Даже в самия постинг името й не фигурира.
цитирай
35. kasnaprolet9999 - Думите, с които те нарича госпож...
22.07.2014 21:37
rumero написа:
Думите,с които те нарича госпожата-журналист показват с колко " багаж " разполага в главата си.Обикновено многото думи издават слабост!
Мен веднага ме нарече " смешник ",а някой да е открил в постинга ми моя обида към нея!?Даже в самия постинг името й не фигурира.


Така е, аз за това ги написах в няколко постинга п тази тема, та всички да видят колко й е акъла. Много хора недоволстват от нея и чашата на търпението им преляр като видяха как се нахвърле върху мен. Аз също не обичам да лепя етикети и всичко започна от това, че не я харесвам като журналист. Сега щяла да съди един блогър за обида, а тя като сипе обиди по много от нас месеци наред, ние какво да кажем. Поздрави!!
цитирай
36. born - Не се занимавайте с тази нещастна ...
22.07.2014 22:52
Не се занимавайте с тази нещастна женица. Вярно, че понякога на всеки му писва, но трябва да проявяваме снизходителност към селските идиоти.
цитирай
37. plushok - Първо поздрави за поста!
27.07.2014 21:02
За да не влизам в спор с който и да е или с някои направо тъпи коментари на странстващи блогъри само по чуждите текстове ще кажа:
Няма да узнаем истината. И тази новина ще се изтърка и мине на задните страници. Както стана с другия малоазийски самолет, който "изчезна" уж.
Както версиите за пълен с трупове самолет, за зенитни или там други някакви установки, за втори военен самолет. Ще има още версии.
Всяка новина се манипулира. Може и да се разбере някога истината, но ще бъде след нашето време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumero
Категория: Видео
Прочетен: 247809
Постинги: 104
Коментари: 473
Гласове: 5786
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031