Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 20:35 - Скорост и Форма
Автор: rumero Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1796 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 03.06.2013 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Всичко във Вселената се движи и вибрира.Нищо не е в покой,живеем в океан от вибрации и движения.
  Принципите на вибрациите във физическият свят се отнасят и  до нашите мисли,чувства и желания в етерния свят.Всеки звук ,предмет,дори и мисълта имат вибрационна честота ,уникална сама по себе си.
  Разликата между многообразното проявление на Творението е в различната скорост и форма на вибрация.
  От Цялото,което е чистият Дух ,до най-грубата форма на Материята, всичко трепти.
  Колкото по-силна е вибрацията,толкова по-силно е нейното място в скалата.Вибрацията на Духа е с такава огромна сила и честота ,че на практика той е в покой.Точно както едно бързовъртящо се колело изглежда неподвижно.
  На другия край на скалата са грубите форми на материята и нейните вибрации са толкова бавни,че изглеждат неподвижни.
  Между два полюса са разположени милиони вибрации с различна честота.От частицата и електрона,атома и молекулата до световете и вселените ,всичко вибрира!
  Нашите мисли ,заедно с нашите чувства образуват нашата Енергия!
  Енергията,която излъчваме привлича подобна Енергия!Когато променяме своята Енергия,всичко в нас започва да се променя.
  Ключът към това да привлечеш нещо,което желаеш в живота си е да постигнеш вибрационната хармония с него.Най-лесният начин за това е да си представиш,че го имаш,да се вживееш,сякаш то вече е част от твоето преживяване и да владееш мислите си в удоволствието от него.Да намериш чувството и да го задържиш.Така ще излъчваш вибрации и ще започнеш да привличаш хора,обстоятелства и предмети с подобна вибрация!
  Ти привличаш към себе си есенцията на онова,което преобладава в мислите ти.Ако нещата,които не искаш преобладават в мислите ти,житейското ти преживяване отразява тях.Ако мислиш за липсата на онова,което желаеш,то емоциите ти ще са песимизъм,притеснение,обезсърчаване.
  Ако нещата ,които искаш,преобладават в мислите ти,житейското ти преживяване ги отразява.Когато мислите ти вибрационно съвпадат с твоето желание се чувстваш добре.
  Гамата на емоциите ти се състои от задоволство,очакване,радост.Щом започнеш да осъзнаваш емоциите си ,винаги ще знаеш дали допускаш Енергията в своя съзидателен процес.И никога вече няма да се лъжеш относно причината нещата да се случват така,както се случват.
   Или ти управляваш Реалността или Реалността управлява Теб!
  Получаваш това,за което мислиш,независимо дали го искаш!Разбирането на вибрационната ти природа ти дава възможност съзнателно да създаваш собствената си Реалност.
  Ти си Съзнание!Ти си Енергия!Ти си Вибрация!Ти си ТВОРЕЦ!
 
Ти си този,който притегля и оползотворява Енергията!Ти си творчески Гении,който се изразява тук в тази времевопространствена Реалност!
   
Приемай себе си като Вибрационно Същество,защото живееш във вибрационна Вселена!






Гласувай:
8



1. plushok - Много точно!
28.03.2013 19:01
Много точно. Колко е вярно е въпрос на спор. Повечето хора мечтаят за хубави неща. Много гладни сънуват и мечтаят за хляб. Много бездомни сънуват и мечтаят за дом и ..... т.н.
Предполагаемият отговор е, че не го желаят по точния начин. Че, за да получиш нещо, трябва да го визуализираш доста време и то по определен начин. Църквата от векове отговаря на вярващите по този начин.
Въпрос на дълга дискусия, за тома я спирам О, време :)
Поздрав за поста!
цитирай
2. shaffi - сигурно съм вибратор,
28.03.2013 19:45
безброй вибрационни вълни се разнасят , и разтърсват пространството около мен,добре че емоциите са от положителните,..иначе смяна на батериите... и мястото...поздрави вълшебно-вибрационни приеми!
цитирай
3. rumero - Вибрационните честоти са безброй и ...
28.03.2013 19:58
Вибрационните честоти са безброй и толкова са начините да се видиш в тях.Мечти,желания,очакване,надежди...Това избираш единствено ти според момента,емоцията или настроението.Поздрав и на теб plushok.
цитирай
4. rumero - shaffi - сигурно съм вибратор,
28.03.2013 20:05
О, shaffi.Едва ли ще се намери някой,който да не иска да бъде вибратор в ръцете ти.Особено в моменти на вълшебни вибрации около теб,хехехее...Всеки път ме изненадваш с някой много остроумен коментар.Слънчеви и далечни поздрави и усмивки...
цитирай
5. shaffi - поздрави и на теб
28.03.2013 20:19
и пролетното настроение да не те напуска!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumero
Категория: Видео
Прочетен: 247826
Постинги: 104
Коментари: 473
Гласове: 5786
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031